Viihdekuoro Jyväset on vuonna 1975 perustettu Jyväskyläläinen sekakuoro. Jyväset-kuorossa laulaa reilu 30 kuorolaista musiikinohjaaja Jaana Elorannan johdolla. Mukana on monen ikäisiä miehiä ja naisia. 

Viihdekuoro Jyvästen ilme on vireä ja kuoro on innokas kokeilemaan aina jotakin uutta. Kuoro haluaa tarjota kerta kerran jälkeen uusia elämyksiä, niin kuuntelijoille kuin laulajilleen. Ohjelmisto koostuu monipuolisesta viihdemusiikista.

Jyväset-kuoro toimii sekä Jyväskylän kansalaisopiston alaisena että omana yhdistyksenään.

Kuoron kevään 2022 esiintyminen oli Sana-Seppojen kanssa järjestetty yhteinen laulu ja runonlausunta konsertti Pelimannitalolla. Pelimannitalon seinät pullistelivat sekä suuresta osallistujamäärästä että iloisesta tunnelmasta keväällä 2022.

Jouluna 2022 kuoro esiintyi yhdessä Ääniset kuoron kanssa Vaajakosken urheilutalolla ja Palokan koululla. Konserttien teema oli Rauhaa, Rakkautta ja Joulun tunnelmaa.

Toukokuussa 2023 kuoro jatkaa rauhan ja rakkauden teemalla Hippii, Rauhaa ja rakkautta konserteilla ensin Jyväskylässä ja Vaajakoskella ja myöhemmin toukokuussa Tartossa.