Viihdekuoro Jyväset on vuonna 1975 perustettu Jyväskyläläinen sekakuoro. Jyväset-kuorossa laulaa reilu 30 kuorolaista musiikinohjaaja Jaana Elorannan johdolla. Mukana on monen ikäisiä miehiä ja naisia. 

Jyväset joulutunnelmissa 2018
Jyväset joulutunnelmissa vuonna 2018

Viihdekuoro Jyvästen ilme on vireä ja kuoro on innokas kokeilemaan aina jotakin uutta. Kuoro haluaa tarjota kerta kerran jälkeen uusia elämyksiä, niin kuuntelijoille kuin laulajilleen. Ohjelmisto koostuu monipuolisesta viihdemusiikista.

Jyväset-kuoro toimii sekä Jyväskylän kansalaisopiston alaisena että omana yhdistyksenään.

Kuoron viimeisimmät esiintymiset olivat vuonna 2022 Sana-Seppojen kanssa järjestetty yhteinen laulu ja runonlausunta konsertti Pelimannitalolla ja Rauhaa, Rakkautta ja Joulun Tunnelmaa -konsertit Seniorikuoro Ääniset kanssa Vaajakoskella ja Palokan koululla. Pelimannitalon seinät pullistelivat sekä suuresta osallistujamäärästä että iloisesta tunnelmasta keväällä ja joulukuussa rauha, rakkaus ja joulun tunnelma virtasi sekä kuorolaisten että runsaslukuisen yleisön yllä. Vuonna 2023 kuorolla oli jo uusi produktio ja HIPPII! -tunnelmissa konertoitiin Vaajakosken Urheilutalolla ja Palokan koululla. Konserttien jälkeen kuoro matkasi vielä Tarttoon esiintymään ystävyyskuoro Lähte Koor:n kanssa. Iloa ja hippimeininkiä riitti aivan jokaiselle.