Viihdekuoro JyväSet matkasi helatorstain pidennetyllä viikonloppuna Tarttoon tapaamaan ja konsertoimaan Lähte -naiskoorin kanssa. Kuoro matkasi Tarttoon helatorstaina ja majoittui Lydia hotelliin Tarton keskustassa. Perjantai oli vapaapäivä, osa kuorolaisista lähti Tyrin kukkamarkkinoille ja osa tutustui omatoimisesti Tarttoon. Illalla kuoro nautti musiikista ja tanssista Joutsenlampi baletissa. Lauantaina kuoro suuntasi jääkausikeskuksen näyttelyyn ja siitä konserttipaikalle Äksin kirkkoon. Molemmat kuorot konsertoivat Äksin kirkossa, Lähte naiskoor perinteisemmällä ohjelmalla ja Jyväset jo Jyväskylässäkin esitetyn HIPPII -konsertin merkeissä. Konsertin jälkeen kuorolaiset viettivät yhteistä iltaa ruokailun, laulujen ja tanssimisen merkeissä jääkausikeskuksessa. Ilta oli kaikille mieleenpainuva. Sunnuntaina kuorolaiset matkasivat onnellisina, iloisina ja uusia kokemuksia rikkaimpina takaisin kotiin. Nähdään pian Lähte Naiskoor!

HIPPII! JyväSet konsertoi Tartossa